DaCapo koret

Koret DaCapo, som har hjemme i Køge, har eksisteret siden august 2004.


Koret består af godt 40 sangere, der for manges vedkommende har erfaringer fra et professionelt liv med musik, oftest som undervisere i forskellige sammenhænge. Men også mange der har det at synge i kor, som en af deres foretrukne fritidsbeskæftigelser.


DaCapo har ikke lagt sig fast på én bestemt kormusikalsk stilart, men søger udfordringer inden for alle kroge af kormusikken. Repertoiret spænder derfor vidt, fra rytmisk kormusik til klassiske danske og udenlandske korsange, ofte i nye spændende arrangementer, og ofte, i forbindelse med koncerter, akkompagneret af dygtige musikere.


Koret øver torsdage fra kl. 19.00-21.30 i Ølby Kirke.


Koret forsøger til stadighed at have en omfattende koncertvirksomhed, og tilbyder, og arrangerer selv koncerter med kormusik i mange genrer og stilarter, på et højt musikalsk niveau.


DaCapo har igennem sine første 15 år gjort sig særdeles positivt bemærket ved flere koncerter rundt omkring i landet, og har desuden med succes gennemført flere korrejser, og bl.a. været på koncert-rejse til Færøerne, samt deltaget i internationale korfestivaller og konkurrencer i Irland og Spanien.


I 2019 tager koret ud på rejse igen. Denne gang for at deltage i Budapest international Choir Festival Competition.

Se mere info - klik her

Kontakt DaCapo koret på telefon 56 63 11 81
    
Køge Musikaftenskole          tlf: 4072 0211
Ved Stadion 1                         info@musikaftenskole.dk
4600  Køge Besøg os på Facebook - klik her    Besøg os på Instagram                    

Kontakt os

Navn
E-mail
Telefon
Besked